Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ocak 2012 Perşembe

Özel emekli sandıklarında geçen hizmet süresinin SSK dökümünde görünmemesi hk.

Özel emekli sandıklarında geçen hizmet süresi SSK dökümünde görünmez

Soru: 13 Kasım 1966 doğumluyum. 24 Ekim 1983 ten beri SSK’lıyım. Bugüne kadar 5500 günden fazla prim ödemem var. Bu arada 1 Nisan 1988-1 Haziran 2000 tarihleri arasında Milli Reasürans T.A.Ş.de çalıştığım süre SGK dokümanında gözükmüyor.

Soru 1) Bu gözükmeyen primler için ne yapabilirim?
Soru 2) Emekli olmaya hak kazanacağım tarih ne zaman?
Rıfat Deran DOSDOĞRU

Cevap: 1) Milli Reasürans T.A.Ş. nin özel emeklilik sandığı olduğu için, SSK dökümünüzde görünmez. Emekli olacağınız zaman hizmetlerinizin birleştirilmesini talep ettiğinizde, SSK prim ödeme gün sayınızla birleştirilir. Ve toplam hizmet süreniz üzerinden emekli aylığınız bağlanır.
2) Emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5150 gün prim ödeme ve 47 yaş şartlarına tabisiniz. Prim ödemeniz yeterli olup bundan sonra prim ödemeseniz dahi, 47 yaşınızı dolduracağınız 13 Kasım 2013 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com