Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Aralık 2011 Perşembe

Hak kazandığınız işsizlik ödeneği bittikten sonra tekrar işsizlik ödeneğine hak kazanma hk.

10 ay süre ile işsizlik maaşına hak kazandım. Bu ay son olarak maaş alacağım. Maaş süresinin uzatılması mümkün mü?


Ali YILDIZ

Hak kazanmış olduğunuz işsizlik maaşı (ödeneği) süresinin uzatılması mümkün değildir. Ancak hak kazandığınız işsizlik ödeneği bittikten sonra, tekrar işsizlik ödeneğine hak kazanabilirsiniz. Bunun için işsizlik ödeneğine hak kazanma şartlarını yeniden yerine getirmeniz gerekir.

Prim ödeme koşulları bakımından son 3 yıl içinde en az 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemeniz, işten ayrılmadan önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek çalışmış olmanız ve kendi kasıt ve kusurunuz dışında işsiz kalmanız gerekir. Yeni işsizlik ödeneği hakkı belirlenirken son 3 yılın başlangıcı bir önceki işsizlik ödeneğine hak kazanma tarihinden geriye gidemez.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com