Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Mayıs 2011 Cuma

Vergi borçlarında ilk taksit ödeme süresi de uzatıldı mı?

Vergi borcunda ilk taksit ödeme süresi bir ay uzatıldı


Soru: Nisan ayında vergi borcumu Torba Kanun kapsamında yapılandırdım. Taksit ödemelerim 31 Mayıs olarak çıkartıldı. Başvuruda 2 Mayıs sondu. Fakat uzatıldı. Bu durumda ilk taksitimi bana verilen listeye göre mi ödeyeceğim? Yoksa 30 Haziran olarak mı ödemeye başlayacağım? Bilgi verirseniz sevinirim.
Tansu TAYAKSI

Cevap:
Torba Kanun kapsamında yeniden yapılandırılarak taksite bağlanan vergi borçlarında ilk taksit ödeme süresi bir ay uzatıldı. Vergi borcunuzu ilk taksitini 30 Haziran 2011 Perşembe günü mesai saati sonuna kadar ödeyebilirsiniz.


Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com