Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Haziran 2014 Pazar

Yurt dışına ödenen bonservis bedelinin vergi durumu nedir?

Yurt dışına ödenen bonservis bedeli

SORU: Sporcuların Türkiye'deki bir kulüpte oynatılabilmesi hakkının devri karşılığı olarak, sporcunun eski kulübüne ödenen bonservis bedelinin vergi durumu nedir?

İlhan DEMİRCİ - İstanbul

YANIT: Bonservis bedeli gayri maddi hak olarak değerlendirilir ve yapılan ödemeler Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 30. maddesi uyarınca yüzde 20 Kurumlar Vergisi kesintisine tabi tutulur.

Ancak ülkemiz ile ilgili ülke arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması varsa ve o anlaşmada daha düşük oran belirlenmişse, düşük oran esas alınır.

Şükrü KIZILOT - HÜRRİYET

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com