Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2013 Cuma

Mustafa Sarıgül metrobüse bindi - FOTO

Sarıgül'e metrobüse bindi

Mustafa Sarıgül metrobüse bindi

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan Mustafa Sarıgül, metrobüse binerek vatandaşın içerisine karıştı.

Sarıgül'e metrobüse bindi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Sarıgül çalışmalarına başladı. İstanbul’un en çok tartışılan konularından biri olan trafik ve ulaşım sıkıntısını yerinde incelemek isteyen Sarıgül metrobüse bindi. Metrobüsteki kalabalıktan şikâyet eden Sarıgül, İstanbulluların bunu hak etmediğini söyledi. Sarıgül, metrobüs yolculuğundan bir fotoğraf karesini de Twitter’dan takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com