Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2013 Cuma

Başbakan ailemden birinin hayatını kurtardı!


Denizli: Başbakan ailemden birinin hayatını kurtardı!

Mustafa Denizli Çaykur Rizespor'a gitme sebebiyle ilgili bilinmeyen bir olayı anlattı...

Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'a gitmesinin sebebinin 'insani borç' olduğunu söyledi...
CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına katılan başarılı teknik adam Mustafa Denizli flaş açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, Rize'ye gitmesiyle ilgili daha önce hiç açıklamadığı bir olayı da anlattı. Başbakan Erdoğan'ın isteği ile değil kendi isteği ile Çaykur Rizespor'un başına geçtiğini açıklayan Denizli, Rize'ye gitme sebebi hakkında bilinmeyen bir olayı açıkladı.
Kendine olan sorumluğunu yerine getirmek için Rizespor'un başına geçtiğini açıklayan Denizli, bu durumdan Başbakan'ın haberinin son dakikaya kadar olmadığını da ifade etti.

Denizli, Başbakan'a olan vicdani borcunu ödemek için Çaykur Rizespor'a gittiğini belirterek, 'Başbakan ailemden birinin hayatının kurtarılmasına vesile oldu" dedi.

Kaynak: MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com