Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Kasım 2013 Cuma

Abdullah Gül'den flaş dershane açıklaması!

Cumhurbaşkanı Gül'den flaş dershane açıklaması

Cumhurbaşkanı Gül'den flaş dershane açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili “Tabi ki bir ülkede okullar varken o okullara paralel başka bir eğitimin olması aslında çok hoş değil ama bunun sebeplerini öncelikle yok etmek gerekir, böyle bir ihtiyacı ortadan kaldırmak gerekir” dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a geldi. Burada valiliği ziyaret eden Gül, gazetecilerin soruları üzerine dershane tartışmalarını değerlendirdi.

Bu konuda bir programın olduğunu gördüğünü dile getiren Gül, şöyle dedi:

“Tabi ki bir ülkede okullar varken o okullara paralel başka bir eğitimin olması aslında çok hoş değil ama bunun sebeplerini öncelikle yok etmek gerekir, böyle bir ihtiyacı ortadan kaldırmak gerekir. Bunlar arz talep meselesidir. Bunları eminim ki dikkatli bir şekilde bütün eğitimciler, herkes konuşacaktır, itirazlar yapılacaktır. Bunlar dinlenerek muhakkak ki bir yol alınacaktır. Bildiğim kadarıyla şu anda kesinleşmiş değil, henüz çalışma aşamasında. Dolayısıyla bakanlık bir çalışma yapacaktır, Meclis’te komisyonda görüşler alınacaktır, neticede Meclis Genel Kurul’a ne zaman gidecek, program nasıl onu da tam bilmiyorum ama eminim ki bütün bunlar dikkate alınarak bir çalışma yapılacaktır.”

Kaynak: MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com