Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Mayıs 2013 Salı

Google Ocean View Nasıl Çalışıyor? - YOK ARTIK DİYECEKSİNİZ!

Nefeslerinizi Tutun Google Ocean View Geliyor!
Nefeslerinizi Tutun Google Ocean View Geliyor!

Google mühendisleri karadan havadan sonra şimdi de okyanusun dibinde yol gösteriyor!


Geçtiğimiz günlerde sizlere oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ve Google Maps ve Street View tabanlı çalışan "GeoGessr" adında bir uygulamadan bahsetmiştik. Google’ın bu servisi en çok kullanılan ve hayat kurtaran uygulamalar arasında ilk sıralarda yerini alırken Street View uygulamasını her geçen yıl geliştiren Google, Google Sky ile gökyüzünün derinlerinin bizlere gösterirken okyanusların derinliklerine ise Google Ocean ile hayatımıza boyut katmaya devam ediyor.

Ocean View Nasıl Çalışıyor?

Google Street View servisi ile büyük benzerlikler gösterse de birinin karada birinin ise keşfedilmemiş okyanusların derinliklerinde olması bu iki servis arasında büyük bir fark yaratıyor. Google mühendisleri insan bedeninin ve belli cihazların bile dayanamayacağı derinliklere inebilmek için basınca dayanıklı özel bir kapsül geliştirmiş. Geliştirilen bu kapsüle sabitlenen 3 geniş açılı objektif, sağ ve solda bulunanlar 180 derece açıyla yanları, ortada bulunan objektif 180 derece açıyla cepheden görüntüleri kaydediyor ve görüntüleri birleştirerek 360 derecelik panaromik görüntüler elde ediliyor.

Ancak tüm bu görüntüler geliştirilen kapsülden gelmiyor. SVII adlı verilen dalgıç robot da detaylı çekimlerde kullanılan diğer bir araç. Uzaktan kontrol edilebilen SVII, tablet pc ile üzerinde bulunan kameraları da kontrol edebilme şansı veriyor. SVII’nın üzerinde ayrıca bir adet GPS, pusula ve daha birçok sensörü barındıran robot dalgıç her 2 metrede ya da her 3 saniyede bir görüntü kaydederek, 3000 balık gözü, 1000 doğrusal atımlı görüntü kaydedebiliyor.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com