Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Şubat 2013 Salı

Twitter'dan şutlanma nedenleri

Twitter'dan kovulmanın yolları

Twitter Facebook'ta olduğu gibi, Twitter'da da kurallara uymayarak siteden hesabınızın silinmesini sağlamanız kolay.

Başkasının maskesini takın: Tanınmış bir kişinin ismiyle takipçi mi topluyorsunuz? Yakında hepsi çöpe gidebilir.

Aynı işlevi gören birçok hesap açın: Twitter'da birden fazla hesap açmanıza izin veriliyor, ancak bunu garip amaçlar için kullanmadıkça. Açtığınız tüm hesaplar benzer bir etkinlik sergiliyorsa, hesaplarınızın kapatılmasına hazırlıklı olun.

Kullanıcı adı ticareti yapın: 4-5 harfli çekici bir kullanıcı adınız var ve onu satmak istiyorsunuz. Ancak bu Twitter'ın kurallarına aykırı ve hesabınızın silinmesiyle sonuçlanabilir.

Takipçilerinizin kafasını şişirin: Sizi takip edenlerle istenmeyen e-posta benzeri çöp içerikler paylaşıyorsanız ve bununla para kazanmayı umuyorsanız, yakın bir gelecekte Twitter hesabınızdan olabilirsiniz.

Kaynak: CHIP Online

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com