Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Şubat 2013 Salı

İlginç Facebook gerçekleri


Facebook'u abartıyor muyuz?

Facebook'ta birini arkadaş listenizden sildiğinizde, gerçek hayatta ona nasıl davranıyorsunuz?

Her ne kadar Facebook'u eğlence amaçlı kullanıp mümkün olduğunca gerçek hayatımızdan uzak tutmaya çalışsak da, bazen ister istemez bu durumun önüne geçmek pek mümkün olmuyor. Özellikle interneti salt Facebook için kullananların, gerçek hayatla sanal hayatı iç içe yaşadığı bir ortamdan bahsediyoruz.

Colorado Üniversitesi'nin yaptığı araştırma, bu durumu daha net açıklıyor. Facebook'taki "arkadaşlık" konusu üzerine yoğunlaşan çalışma, bunun gerçek hayatta ne gibi etkileri olduğunu ele almış. Araştırmaya göre, birinin arkadaş listesinden silinen insanlar, gerçek hayatta da o kişiye olan tutumunu fazlasıyla değiştiriyor.

Araştırmaya katılan kullanıcılardan yüzde 40'ı, birinin arkadaş listesinden çıkarıldığı takdirde, o kişiyle normal hayatında karşılaşmamak için elinden geleni yapacağını itiraf etmiş. Bunun için asıl gideceği yolu 10 km uzatanlar bile mevcut. Yüzdenin büyük kısmını ise kadın kullanıcılar oluşturuyor.

İnsanların, birini neden arkadaş listesinden sildiğine dair ise türlü yanıtlar verilmiş. Bunların arasında söz konusu kişinin dakika başı video ya da resim paylaşımı yapmasısık sık ilişki durumunu güncellemesipolitik görüşünü her defasında dile getirmesi gibi nedenler bulunuyor.

Kaynak: CHIP Online

AŞAĞIDAKİ HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
  1. İşte Apple'ın yeni projesi
  2. Facebook'ta arkadaş listesinden silinme nedenleri
  3. Facebook ya da Twitter hesap bilgileri yetecek!
  4. Daha eğlenceli bir Facebook deneyimi yaşamanızı sa...
  5. Facebook'dan alacağınız olabilir!
  6. İyi bir PC kullanıcısı olmanın 6 yolu
  7. 200 dolarlık Facebook kapatma anlaşması
  8. 7/24 DİJİTAL TWITTER HARİTASI
  9. Twitter hesabı olanların dikkatine!
  10. 250.000 kişinin Twitter hesabı hack'lendi mi?
  11. YouTube sitesinde neler değişecek?
  12. Facebook'tan atılma nedenleri
  13. Twitter hesabınız neler yaparsanız silinir?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com