Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Şubat 2013 Salı

Facebook ağından atılma sebepleri



Bunları yaparsanız Facebook'tan atılırsınız

Facebook 'tekmeyi yemek' için bunlardan sadece bir tanesini bile yapmanız yeterli!

Dünyanın herhangi bir yerindeki bir kişiyle iletişim kurabilmek için artık tek ihtiyacınız olan şey, bir internet bağlantısı. Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar ile sadece iletişim kurmaktan öte çok sayıda farklı işlev ve etkileşim olanakları sunuyorlar.

Sosyal ağlarda dolaşan kullanıcı sayısının çok olması, bu ortamlarda paylaştığınız içeriklere dikkat etmenizi gerektiriyor. Gizlilik konusu bir yana, insanlara saldırmak, dedikodu yaymak ve uygun olmayan içerikler yollamak, bir anda dijital sosyal hayatınızın bitmesine, şimdiye dek kadar paylaştıklarınızın, arkadaşlık bağlantılarınızın ve her şeyin silinmesineneden olabilir. 

Peki, Facebook ve Twitter'dan atılmanız için ne yapmanız gerekli olduğunu merak ediyor musunuz? 

İşte hayatınızı yapayalnız devam ettirmenizi sağlayacak davranışlardan bazıları.

Facebook'un sizi engellemesini istiyorsanız

Facebook'un kullanıcı sayısı çok olsa da bu, her zaman çok sevildiği anlamına gelmiyor. 

Facebook'tan atılmak istiyorsanız, bunu başarmanız hiç de zor değil.

Sahte profiller oluşturun: Ünlü bir kişi olduğunuzu iddia eden bir profil oluşturmak, Facebook'tan kovulmak için yeterli bir sebep.

Telif hakkıyla korunmuş içerik paylaın: Telif haklarını bolca ihlal mi ediyorsunuz? Sadece hesabınız kapanmayabilir, başınız büyük bir derde de girebilir.

Diğer kullanıcılara tehditler savurun veya onları rahatsız edin: Facebook'ta bir kullanıcıyı gözünüze kestirip onu rahatsız etmeye başlarsanız, Facebook da sizi birazcık rahatsız edip hesabınızı silebilir.

Kaynak: CHIP Online

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com