Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Ocak 2013 Cumartesi

İntibak yasası ile en fazla hangi emeklilerin aylığında artış oldu?

İntibak en fazla süper emeklinin aylığını artırıyor


Soru: Dedem 1933 doğumlu. 1 Temmuz 1957'de işe başlamış. 1 Ocak 1987'de emekli olmuştur. Süper emekli yasası çıkınca bu yasadan yararlanıp süper emekli olmuştur. Dedem yaşlı bir gözü görmüyor ve kulağı duymuyor. Sizden derece, kademe, gösterge, gününü ve kaç para alacağını öğrenmek istiyor? Bilgilendirirseniz memnun oluruz.

Mehveş ÖZGÜ

Cevap: Verdiğiniz bilgilerle dedenizin sigortalılığını tespit edemeyiz. Ancak intibaktan en fazla süper emeklilerin aylıklarının arttığını belirtebiliriz. Muhtemelen dedenizin emekli aylığında 300 TL civarında artış olacak. 


Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com