Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Aralık 2012 Pazar

SSK girişi 1 Ekim 1979 olan babam nasıl emekli olabilir?

Babanız Mayıs 2013 ayı sonunda emekli olabilir


Soru: Babam 30 Ekim 1961 doğumlu. 1 Ekim 1979'da SSK'lı oldu. 4240 gün prim ödenmiş görünüyor. 20 ay askerlik yaptı. Askerlik süresini öderse ne zaman emekli olabilir?

Kadriye BİRDİNÇ

Cevap: Babanız emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5000 gün prim ödeme ve 45 yaş şartlarına tabi. Askerlik süresini borçlanırsa prim ödeme gün sayısı 4840 güne yükselir. Borçlanmadan sonra 160 gün daha prim ödeyerek primini 5000 güne tamamlayıp emekli olabilir. (ara vermeden prim ödemesi halinde Mayıs 2013 ayı sonunda) 


Ekrem SARISU - POSTA


AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com