Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Kıdem tazminatım doğru hesaplanmış mı?


Kıdeminiz eksik hesaplanmış

Soru: Sadettin Bey, 11.09.2006 tarihinde başlamış olduğum iş yerim, 14.04.2012 tarihinde kapandı.
Yıllık brüt maaşım 1328 lira görünüyor. İş yerim ise 6900 lira tazminat veriyor. Tazminatım doğru hesaplanmış mı? Yanlışsa ne yapmam gerekir? Hasan Ç.


Cevap: Hasan Bey, eğer çalıştığınız dönemde ücretsiz izin ve benzeri sebeplerle ara vermediyseniz, 5 yıl 7 ay 4 günlük kıdeminiz var. Buna göre damga vergisi düşüldükten sonra net 7380 TL kıdem tazminatına hak kazanıyorsunuz. Sadece verdiğiniz bilgilere göre söyleyecek olursak, işvereniniz tazminatınızı 480 TL eksik hesaplamış. Aradaki farkı PTT'den göndereceğiniz iadeli taahhütlü postayla talep edebilir, ödenmemesi durumunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na şikayet dilekçesi verebilirsiniz.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com