Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Şubat 2012 Salı

Emekli ikramiyesinin hesabı hk.

Emekli ikramiyesinin hesabı

YENİ çıkan 6270 sayılı Yasaya göre 15 yıldan çok memuriyeti olanlar, emekli ikramiyelerini emekli olunca alacaklar. Peki dilekçeye tam olarak ne yazmamız gerekir, sorun olmaması için. Çünkü insanlara komik rakamlar ödeniyormuş.


Orhan More

Yeni Yasa hükmüne göre, memuriyette geçen hizmet süresine ilişkin emekli ikramiyesi, memuriyette geçen her tam fiili hizmet yılı ile sınırlı olarak, memuriyetten ayrıldığınız tarihteki emeklilik keseneğine esas aylık tutarınız üzerinden ve aylığın başlangıç tarihindeki katsayılar dikkate alınarak hesaplanacak.

Örneğin 16 yıllık memuriyet hizmetiniz Temmuz 2008'de sona ermiş ve Eylül 2012'de emekli olacağınızı varsayarsak, emekli ikramiyeniz, Temmuz 2008'deki emeklilik keseneğine esas aylık tutarınız (derece, kademe ve varsa ek göstergeniz) üzerinden Eylül 2012'de geçerli olan katsayılar dikkate alınarak hesaplanacak.

Metin Taş & Sezgin Özcan - AKŞAM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com