Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Şubat 2012 Salı

Vergi ve SGK borcunda Libya ve Van'a özel düzenleme hk.

Libya ve Van'a özel düzenleme

Geçtiğimiz cumartesi günkü Resmi Gazete'de yayımlanan 6274 Sayılı Kanun'la, istikrarsızlıkların yaşandığı ülkelerde iş yapan şirketlerle afet bölgelerindeki işverenlere/mükelleflere ödeme kolaylığı getirildi.


Buna göre siyasi istikrarsızlığın yaşandığı ülkeler, bu ülkelerdeki şirketler için borç ödemede mücbir sebep sayılacak. Örneğin Libya'da iş yaptığı halde ülkedeki siyasi istikrarsızlık sebebiyle işleri zora giren şirketler veya Van depreminden etkilenen borçlular, devlete olan vergi ve sigorta primi gibi yükümlülüklerini, 6111 Sayılı Torba Kanun'a göre yapılandırabilecekler.

Bunlar için yapılandırma başvuru süresi, mücbir sebep sayılan istikrarsızlığın veya afetin etkilerinin sona erdiği tarihte başlayacak.

Sadettin ORHAN - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com