Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Ocak 2012 Pazartesi

Zorunlu GSS yükümlülüğünden isteğe bağlı sigortalı olarak kurtulma imkanı hk.

İsteğe Bağlı Sigortalılık GSS'ye Çözüm Olabilir

Soru: 01.07.1965 doğumlu ev hanımıyım. 05.01.2012 tarihi itibariyle isteğe bağlı sigortaya başvurdum. Eşimin de sigortası yok. Kızım 21 yaşında üniversitede okuyor. Benim üzerimden eşim ve kızım sağlıktan yararlanabilirler mi? Yeni çıkan GSS için kızımın ve eşimin de başvurması gerekir mi? Her hangi bir işlem yaptırmaya gerek var mıdır? Ayrıca kesintisiz prim ödediğim takdirde kaç yılında emekli olabilirim?


Senem HASILCI

Cevap: İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında sigortasız eşinize sağlık yardımı sağlayabilirsiniz. Kızınıza da üniversite öğrenimi devam ettiği sürece 25 yaşına kadar sağlık yardımı sağlayabilirsiniz. Siz de 5 bin 40 günü tamamlamak koşuluyla 65 yaşını dolduracağınız 01.07.2030 tarihinde emekli olabilirsiniz.

ŞEVKET TEZEL - SÖZCÜ

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com