Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Kıdem Tazminatı Tavanı hk.

Kıdem tazminatı tavan tutarı henüz belli olmadı

Soru: 2012 yılında kıdem tazminatı tavan tutarı kaç TL ye yükseltildi?

DAVUT

Cevap: Kıdem tazminatının tavan tutarı, en yüksek devlet memuru olan Başbakanlık Müsteşarına verilen bir yıllık emekli ikramiyesi tutarı kadardır. Yani kıdem tazminatının tavanı, en yüksek Devlet memuruna ödenen bir yıllık emekli ikramiyesi ile eşitlenmiş bulunuyor.

Memur maaş katsayıları 2012 yılı için artırılmadığından ve henüz 2012deki maaş artış oranları belirlenmediğinden dolayı, kıdem tazminatı tavan tutarı da henüz belli olmadı. Önümüzdeki günlerde memur maaşlarındaki artış oranının belirlenmesine bağlı olarak, Başbakanlık Müsteşarına verilecek olan bir yıllık emekli ikramiyesi tutarı ve buna bağlı olarak kıdem tazminatının tavan tutarı belirlenmiş olacak.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com