Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2011 Perşembe

MasterIndex Okul Dönemi araştırmasında çocukların bilgisayar ve televizyonla ilişkileri incelendi

Her öğrencinin evinde bilgisayar var mı?

Türkiye'nin kentsel nüfusunu temsil eden 11 il merkezinde yaptırılan "MasterIndex Okul Dönemi" araştırmasında çocukların bilgisayar ve televizyonla ilişkileri incelendi.


MasterIndex araştırması sonuçlarına göre, araştırmaya katılan ve öğrenim yaşında çocuğu olanların yüzde 81'inin evinde bilgisayar bulunuyor.

İlköğretim çağındaki çocuklar, günde 2.4 saatlerini bilgisayar başında geçiriyor. Lise çağındaki çocuklarda ise bilgisayar başında geçirilen zaman 2.9 saate çıkıyor. Çocukların televizyon izleyerek geçirdikleri zamana bakıldığında hem ilköğretim hem de lise çağındaki çocukların günde 2.3 saatlerini TV başında geçirdikleri ortaya çıkıyor.
Araştırmaya göre ilkokul çağındaki çocukların yüzde 66'sı, lise çağındaki çocukların ise yüzde 77'si okul dışı etkinliklere katılmıyor. Katılan azınlık ise genellikle spor (ilkokul %24, lise %17), sanat ve müzik kurslarına gidiyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Türkiye'deki Diğer Sosyal Güvenlik Merkezlerinin İletişim Bilgileri İçin Tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com