Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2011 Perşembe

Android çıktığı günden beri büyük bir hızla büyümeye devam ediyor

Windows Phone 7 kullananlar artıyor!

Android çıktığı günden beri büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Şu an her ne kadar piyasada lider konumda olsa da Microsoft, "Mango" güncellemesiyle WP7'ye de ivme kazandıracağa benziyor.


Özellikle son birkaç yıldır Google'ın Android mobil işletim sistemi kullanıcıların en çok ilgi duyduğu isim oldu. Bununla birlikte pek çok mobil aygıt üreticisi de ürünlerinde Android kullanmaya başladılar.
Microsoft ise Windows Phone 7'yi 2010 yılında yayınladı ancak oldukça az sayıda kullanıcı tarafından tercih edildi. Ancak NPD Group tarafından yapılan yeni bir araştırma Android'in hala en çok tercih edilen mobil işletim sistemi olmasına karşın en büyük rakibinin Windows Phone 7 olduğunu gösteriyor.

Araştırma sonuçlarına göre mevcut mobil aygıt sahipleri ya da satın almak isteyenlerin yüzde 44'ü Windows Phone 7'li bir cihaz düşünüyor. Microsoft, Windows Phone 7 "Mango" güncellemesini kısa bir süre içinde yayınlamayı düşünüyor. Hem bu güncelleme hem de WP7'li Nokia'ların çıkmasıyla birlikte piyasadaki payı oldukça yükseleceğe benziyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz


Türkiye'deki Diğer Sosyal Güvenlik Merkezlerinin İletişim Bilgileri İçin Tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com