Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Eylül 2011 Perşembe

Facebook yeni 'Haber Bandı (Ticker)' penceresiyle son eklenen paylaşımları 'başlıca haberler' ve 'son haberler' olarak sınıflandırıyor

Facebook yenilendi

Facebook, yeni 'Haber Bandı (Ticker)' penceresiyle son eklenen paylaşımları 'başlıca haberler' ve 'son haberler' olarak sınıflandırıyor. Paylaşımların altında ise anlık olarak sohbet edilebilecek.


Facebook’tan yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta kullanıcılarına "Abone Ol" özelliğini devreye sokarak haber kaynağı (Notifications) sayfa içeriklerini belirleme fırsatı veren sitenin, yeni haber kaynağı geliştirmeleriyle önemli haberlerin kaynak sayfasının en üstünde yer almasını sağlayacağı ve haber bandı ile gerçek-zamanlı sohbet imkanı sunduğu kaydedildi.

Haber kaynağı bölümün Facebook kullanıcıları arkadaşlarından ve abone oldukları kişilerden gelen haberleri "başlıca haberler (Top stories)" ve "son haberler (Recent stories)" isimleri altında iki ayrı başlıkta görebilecek, böylece uzun zamandır Facebook hesabına giriş yapmamış olan kişilerin en önemli haberleri, haber kaynağı bölümünün en üst kısmında bulunabilecek.
PAYLAŞIMLARIN ALTINDA SOHBET EDİLEBİLECEK
Hesaplarını çok sık ziyaret edenler ise "son haberler" başlığı altında yeni paylaşımları görebilecek. Sohbet penceresinin hemen üzerinde yer alacak yeni haber bandı bölümü, Facebook üzerinden yapılan paylaşımları gerçek-zamanlı hale getirirken paylaşımlar üzerinden anlık sohbetlere de fırsat verecek.
Bu uygulamayla, eskiden haber kaynağına kısa da olsa gecikmeyle yansıyan paylaşımlara gelen yorumlar gerçek-zamanlı sohbetlere dönüşecek ve çevrimiçi olan kullanıcılar henüz yeni yapılmış paylaşımlara anında yorum yapılabilecek.
Yeni haber kaynağı geliştirmeleri tüm kullanıcılar için hem WEB’de hem de mobil ortamda aynı anda devreye girerken, "Haber Bandı" uygulaması önümüzdeki haftalar içinde yavaş yavaş tüm kullanıcıların kullanımına açılacak. POSTA


Türkiye'deki Diğer Sosyal Güvenlik Merkezlerinin İletişim Bilgileri İçin Tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com