Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Nisan 2018 Cuma

3 ay yedek subay okul süresini borçlanarak erken emeklilik hk.






3 ay yedek subay okul sürenizi borçlanıp bir yıl erken emekli olabilirsiniz
Soru: 30 Temmuz 1968 doğumluyum. 31 Temmuz 1994’de askerliğe sevkim var. 3 ay eğitimden sonra yedek subay olarak askerliğimi 30 Kasım 1995 de tamamladım. 1 Aralık 1995’ten 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özel bir bankada çalıştım. Şu anda çalışmıyorum. Emekliliğe ne zaman hak kazanabilirim?
Mustafa AKTAŞ
Cevap: Priminiz yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemeseniz de, 55 yaşınızı dolduracağınız 30 Temmuz 2023’de emekli olabilirsiniz. Ayrıca 3 ay olan yedek subay okul sürenizi borçlanmanız halinde, yedek subaylıktan kazandığınız 3 aylık fiili hizmet süresi zammınızla, 54 yaşınızı dolduracağınız 30 Temmuz 2022’de emekli olmanız da mümkün. 


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com