Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Ocak 2016 Salı

Bağ-Kur prim borcu olanlar hangi tarihe kadar sağlık yardımı alacaklar?


Bağ-Kur prim borcu olanlar 30 Haziran 2016’ya kadar sağlık yardımı alacaklar
Soru: 5 yıllık esnafım. SGK’ ya bir yıllık borcum var. Eşim Devlet memuru. Sağlık hizmetlerinde eşimden faydalanabilir miyim? Borcumdan dolayı eşime haciz gelir mi?
Burak OFLU
Cevap: Bağ-Kura 60 günden fazla prim borcu olanların sağlık yardımı alma uygulaması 31 Aralık 2015’den 30 Haziran 2016 ya uzatıldı. Bu tarihe kadar sağlık yardımını kendi sigortanızdan alabilirsiniz. Genel bir bilgi vermek gerekirse, aktif sigortanız devam ettiği sürece eşiniz üstünden sağlık yardımı alamazsınız.  Prim borcunuzdan dolayı eşinizin maaşına haciz gelmez.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com