Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Ocak 2016 Salı

5 yıl sigortalılık süresi olmayanın eşine dul aylığı bağlanmaz



5 yıl sigortalılık süresi olmayanın eşine dul aylığı bağlanmaz
Soru: 1 Şubat 1972 doğum tarihli, 843 gün Bağ-Kur, 217 gün SSK hizmeti olan, ancak 30 Nisan 2006 tarihinde vefat eden beyin eşine, ölüm aylığı yada dul aylığı bağlanabilir mi? SGK 5 tam yıl sigortalılık zorunluluğu olduğundan bağlamıyoruz diyor.
CEYHAN T.
Cevap: SGK haklı. SSK’dan ölüm aylığı bağlanması için en az 5 yıl sigortalılık süresi ve 900 gün prim ödemesi aranıyor. Bu şartları sağlamadığından sorunuzdaki kişinin eşine dul aylığı bağlanmaz.
Ekrem SARISU - POSTA


SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com