Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Kasım 2015 Cumartesi

İsme Özel Ahşap Masa Takvimi


İsme Özel Ahşap Masa Takvimi

15 cm x 10 cm ölçülerindedir.
Ahşap üzerine işleme yapılmaktadır.
Sonsuz kullanım sağlamaktadır.

Ahşap görüntüsü ve puzzle gibi düzenlenebilen parçaları ile ilginç bir ofis hediyesine dönüşen ahşap masa takvimi isme özel düzenlenebilmesi ile daha özel bir hal almaktadır.  Sınırlı bir yıla ait olmadığı için yıllar boyu kullanılabilecek ofis hediyesi ahşap takvim ofis masasına şık bir görüntü kazandırmasının yanında zamanın eğlenceli geçmesini sağlayacaktır. Orjinal tasarıma sahip olan puzzle ahşap takvim doğal görüntüsü ile herkesin dikkatini çekecektir.

Zaman kavramı hayatımızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Sevdiklerinizin ofisinde kullanabilecekleri ahşap takvim ile her gün sizi hatırlamasını sağlayın. Yıllar geçsede hediyeniz anlamını hiç yitirmesin istiyorsanız sonsuz kullanım sunan ahşap takvimi sevdiklerinize hediye edin.

İsme Özel Ahşap Masa Takviminin Fiyatını öğrenmek için tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com