Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Kasım 2015 Cumartesi

Eşi Vefat Eden Kadınlara Düzenli Nakdi Yardım Programı hk.


Boşanmayla dul kalan kadınlar dul aylığı alamıyor
Soru: Babaannem dedemden ayrıldı. Dul maaşı alabilir mi? Alırsa nereye başvura biliriz? Babaannemin hiç bir geliri yok. Şu anda, şu anda oğlunun yanında kirada oturuyor.
Enes KUMCU
Cevap: Eşi vefat eden, sosyal güvencesi olmayan ve muhtaç durumda olan kadınlara ''Eşi Vefat Eden Kadınlara Düzenli Nakdi Yardım Programı'' çerçevesine, bulundukları yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvurmaları ve vakıfça yapılacak inceleme sonucunda muhtaç olduğu tespit edilmeleri şartıyla, aylık bağlanmakta.  Babaanneniz dedenizden ayrıldığından, başka bir ifade ile dedenizin vefatı nedeniyle dul kalmadığından maalesef aylık bağlatamaz.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com