Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Aralık 2013 Pazartesi

SSK prim ödemeniz Emekli Sandığında 53 yaşa tabi olmanızı sağlıyor

SSK prim ödemeniz Emekli Sandığında 53 yaşa tabi olmanızı sağlıyor

Soru:7 Nisan 1975 doğumluyum. Sigorta başlangıç tarihim Temmuz 1992’dir.

14 Haziran 1996 tarihinde de memuriyet hayatıma başladım 14 Haziran 1996 tarihinden itibaren de kesintisiz kamu da çalışmaktayım Ne zaman, kaç yaşında emekli olabilirim?

Bülent SAHAN

Cevap: SSK prim ödemenizi bildirmemiş, askerlik durumunuz hakkında bilgi vermemişsiniz. Sorunuzu Temmuz 1992 den memur olduğunuz tarihe kadar kesintisiz prim ödediğiniz(aradaki askerliğinizi borçlandığınız) varsayımına göre cevaplandırıyoruz.

Emekli olmak için; 25 tam yıl fiili hizmet süresi ve 53 yaş şartlarına tabisiniz. 15 Temmuz 2017 ye kadar ara vermeden çalışarak fiili hizmet sürenizi 25 tam yıla tamamlamanız şartıyla, 53 yaşınız dolduracağınız 7 Nisan 2023’de emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Asker Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com