Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Aralık 2013 Pazartesi

Aralık 2014 de emekli olmanız mümkün

Aralık 2014 de emekli olmanız mümkün

Soru: 1 Aralık 1964 doğumluyum. Askerliğimi yaptıktan sonra 20 Kasım 1988 de SSK lı olarak çalışmaya başladım. 25 senedir SSK’lı çalışmaktayım. Askerlik borçlanmasını yatırırsam ne zaman emekli olurum?

 Süleyman ÖZDEMİR

Cevap: Başlangıçtan önce yaptığınız askerlik sürenizin 6 ayını borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 6 ay geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Sorundan 5375 günden fazla prim ödemeniz olduğu anlaşılıyor. Prim ödemeniz yeterli olduğundan, borçlanmadan sonra prim ödemeseniz de, 50 yaşınızı dolduracağınız 1 Aralık 2014 de emekli olabilirsiniz.


Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Asker Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com