Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Bağ-Kur hizmetim devam ediyor SSK'dan emekli olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?


Son 1260 gün primi sigortalı bir işte çalışarak öderseniz SSK şartlarıyla emekli olabilirsiniz

Soru: 15 Nisan 1974 doğulu, 13 Ağustos 1990  SSK girişliyim. SSK’ya 771 gün prim ödemem var.  2005  Bağ-Kura  girdim.  6 yıl 1 ay 3 gün  Bağ-Kurum görünüyor. Bağ-Kur  hizmetim devam ediyor.  SSK’dan emekli olabilir miyim?  Nasıl yol izlemeliyim?   

Ahmet KAYMAK  


Cevap: Bağ-Kurlular faaliyetlerine son vermeden sigortalı çalışarak SSK’ya prim ödeyebiliyor. SSK’dan emekli olmanız  mümkün. SSK’da emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5525 gün prim ödeme ve 52 yaş şartlarına tabisiniz.  Son 1260 gün priminizi sigortalı bir işte çalışarak ödemek şartıyla, 2561 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 5525 güne tamamlamanız şartıyla, 52 yaşınızı dolduracağınız 15 Nisan 2026 da emekli olabilirsiniz.  

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com