Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

Yerli ve yabancı turist arasındaki fiyat farkı devri nasıl kapandı?

Erken rezervasyon fiyat farkını kapattı
Erken rezervasyon fiyat farkını kapattı

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Rıza Gençay, Kuşadası, Çeşme ve İzmir çevresindeki oteller için yerli turistin erken rezervasyon oranının yüzde 40'a ulaştığını söyledi.


Gençay, "Yerli turistin erken rezervasyon alışkanlığını artırmasıyla yerli ve yabancı turist arasındaki yıllardan beri bahsedilen fiyat farkı devri kapanmıştır" dedi.

Turizm sezonunun açılmasıyla Kuşadası, Çeşme ve İzmir çevresindeki otellere ilginin yoğun olduğunu söyleyen TÜRSBAB İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Rıza Gençay, yerli turistin önceki yıllara göre erken rezervasyan alışkanlığını geliştirdiğini söyledi. Yerli turistin İzmir ve çevresindeki otellerde erken rezervasyon oranının yaklaşık yüzde 40 olduğunu belirten Gençay, "Eskiden vatandaşlarımız yabancı turistelere oranla daha pahalı fiyatlara otellerde kalmaktan şikayet ederdi. Bu durum artık değişti. Bu durumun değişmesinde en önemli etken ise erken rezervasyon sistemi oldu. Yerli turistin erken rezervasyon alışkınlığını artırmasıyla yerli ve yabancı turist arasındaki yıllardan beri bahsedilen fiyat farkı devri kapandı. Artık yerli turistte erken rezervasyonla uygun fiyatlara tatil yapma şansı bulmakta. Bu durum bizi mutlu etti" dedi. Bölgeye gelen turist sayısında artış yaşandığını belirten Gençay, otellerdeki erken rezervasyon oranının bu artışı gösterdiğini söyledi.

Yerli turistin yurt dışı tatil tercihlerini de değerlendiren Gençay, Yunan Adaları'nın yerli turistlerin tatil tercihleri arasında ilk sırayı aldığını söyledi. Gençay, "Son dönemde Yunan Adaları tatil tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaya başladı. Onun dışında en çok tercih Balkan ülkelerine yapıldı. Üçüncü sırayı ise Benelüks ülkeleri almıştır. Budapeşte, Viyana, Köln, Amsterdam ve Üsküp ise şehir bazında yerli turistlerin ziyaret edecekleri kentler olacak" diye konuştu.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com