Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Haziran 2013 Cumartesi

2013 yaz sezonu için Windrose Havayolları’yla Ukrayna’nın başşehri Kiev’den İzmir'e direkt seferler

Kiev-İzmir seferi başladı
Kiev-İzmir seferi başladı
TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na Tez Tour, 2013 yaz sezonu için Windrose Havayolları’yla Ukrayna’nın başşehri Kiev’den direkt seferlere başladı.

Haftada bir yapılacak uçuşların, Windrose Havayolları’nın A321 tipi uçağıyla düzenlenen ilkiyle saat 09.35’te gelen 210 yolcu, Ukraynalı seyahat acenteleri yetkilileri ve basın mensupları çiçeklerle karşılandı. Karşılama törenine TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, Tez Tour İzmir Bölge Müdürü Beyzat Tunalı ve TAV yetkilileri katıldı.

Genel Müdür Balcı, yaptığı açıklamada, “Adnan Menderes Havalimanı, İzmir'in ve bölgenin giriş kapısı olarak turizm alanında üstlendiği büyük rolü hakkıyla yerine getiriyor. Bugün İzmir ve çevresine bakıldığında, turistlerin çoğunluğu ülke ve şehre ilk girişi havayoluyla yapıyor. Kentimizi Ukrayna pazarına da Tez Tour ile açmak bizi çok memnun etti. Tez Tour ile bugüne kadar Adnan Menderes Havalimanı’nı Rusya ve Belarus’a da bağlamıştık. Dileğimiz, bu firmanın faal olduğu tüm destinasyonları İzmir’e bağlamak.” dedi.

Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Sinigibskiy ise, “Adnan Menderes Havalimanı, Türkiye pazarı için önemli bir lokasyon. İzmir ve çevresinin turizm potansiyeline inancımız, bizi Rusya ve Belarus’tan sonra Ukrayna’dan da doğrudan seferlere yöneltti. İzmir'le köprülerimizin artması dileğini paylaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kiev-İzmir seferleri, Windrose Havayolları ile ekim ayı sonuna kadar her hafta yapılacak. İzmir'den dış hatlarda 60 havayoluyla 34 ülkede 98 destinasyona, iç hatlarda ise 6 havayoluyla 19 destinasyona uçuş bulunuyor. Adnan Menderes Havalimanı, 2012 yılında yaklaşık 9,4 milyon yolcuya ve 67 bin sefere evsahipliği yaptı.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com