Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Ankara'da 1 Mayıs nasıl kutlandı?



Ankara'da 1 Mayıs 
Başkent'te 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Garı önünde toplanan gruplar mitingin yapılacağı Sıhhıye Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. KESK, DİSK, TMMOB, TTB gibi sendika ve meslek kuruluşlarının yanı sıra CHP, EMEP, ÖDP gibi siyayasi partilerin de destek verdiği 1 Mayıs kutlamaları kapsamında Ankara Garı önünde gruplar sabah saatlerinden itibaren toplandı.

Sıhhıye Meydanı'nda yapılacak miting nedeniyle Talatpaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ile Necatibey Caddesi ve Mithatpaşa Caddesi'nin bir kısmı trafğe kapatıldı. Miting süresince Metro Sıhhıye İstasyonu da kapatılırken, Sıhhıye ve Tandoğan'da düzenlenecek mitingler nedeniyle 3 bin polis görev aldı. Ankara Garı önünde toplanarak kortej oluşturan gruplar mitingin yapılacağı Sıhhıye Meydanı'na doğru yürüyüşe geçit. Öte yandan, yüzü maskeli bir grup gar kavşağı alt geçitinde duvarlara yazı yazması dikkat çekti.

Kaynak: POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com