Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Şubat 2013 Perşembe

Emekli Sandığına ödediğim primlerimi ve SSK primlerim ile nasıl birleştirebilirim?

Hizmet birleştirmesi için hemen başvurabilirsiniz

18.12.1966 doğumluyum, 01.06.1983 sigorta girişliyim. 1983 ile 1989 yılları arasında yazları 2-3 aylık çalışmalarım oldu. 1989 yılından bu güne kadar arada 16 aylık yedek subaylığım da dahil olmak üzere kesintisiz çalışıyorum ve sigorta primlerim eksiksiz ödeniyor. Öncelikle ne zaman emekli olabilirim, ayrıca askerlik süresinde Emekli Sandığına ödediğim primlerimi ve SSK primlerimle nasıl birleştirebilirim? 

Ali Şener

4/a (SSK) statüsünden emeklilik için 25 yıllık sigortalılık süresi, 47 yaş ve 5150 prim günü şartlarına tabisiniz. Sigortalılık sürenizi ve prim gününüzü doldurmuşsunuz. 47 yaşınızı dolduracağınız 18.12.2013 tarihinde emekliliğe hak kazanırsınız.

Emekliliğinize az bir süre kalmış, şimdiden SGK’ya başvurarak Emekli Sandığı hizmetinizin birleştirilmesi talebinde bulunursanız, emekli olacağınız tarihe kadar hizmet birleştirme işlemi de gerçekleşmiş olur.

Sezgin ÖZCAN - SÖZCÜ

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com