Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Aralık 2012 Salı

Evimize yıllardır temizliğe gelen bir kadın var SSK'ya primini ödüyoruz vergi de yatıracak mıydık? - TEMİZLİKÇİ KADININ VERGİSİ VAR MI?

TEMİZLİKÇİ KADININ VERGİSİ VAR MI?

SORU: Evimize yıllardır temizliğe gelen bir kadın var. Kendisine ödediği-miz ücretten şimdiye kadar gelir vergisi kesintisi yapmadık ancak SSK’ya primini ödüyoruz. Kafamıza takıldı, vergi de yatıracak mıydık?

Şaban KÜÇÜKEL/BURSA
YANIT: Rahat olunuz. Gelir Vergisi Kanunu’nun 23/6. maddesi uyarınca, temizlikçi kadına ödenen ücretler, tutarı ne olursa olsun Gelir Vergisinden istisna edilmiştir.

Şükrü KIZILOT - HÜRRİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com