Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Aralık 2012 Pazartesi

Emekli Sandığı hizmetlerim için ikramiye alabilir miyim? - KAÇ YILDAN AZ MEMUR OLANA İKRAMİYE VERMİYORLAR?

15 YILDAN AZ MEMUR OLANA İKRAMİYE VERMİYORLAR 

Ben, 01.09.1986'da 657'ye tabi olarak çalışmaya başladım. Sonra, 30.05.1991 tarihinde memuriyetten istifa edip, SSK'lı oldum. 2007 yılı sonuna kadar da aralıksız çalıştım. Emekli olurken, Emekli Sandığı’ndan olan hizmetlerim için ikramiye alabilir miyim? 

Metin Bakandı 

Sayın okurum, 2012 Ocak ayında yapılan son yapılan düzenleme ile geçmişte devlet memuru olup da istifa edenlere memuriyet süreleri 15 yıldan fazla ise (SSK’dan, Bağ-Kur’dan ) emekli olduklarında ikramiyeleri ödenecektir. Sizin memuriyet süreniz ise 15 yıldan az olduğundan emekli olduğunuzda ikramiye alma hakkınız yok. 

Ali TEZEL - GAZETE HABERTÜRK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com