Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Kasım 2012 Cumartesi

İntibak zammını öğrenmek isteyen ama prim günü, derece, kademe ve göstergesini bilmeyen emekliler - YENİ GÖSTERGENİZİ SGK'DAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ!

YENİ GÖSTERGENİZİ SGK'DAN ÖĞRENİN

Tablolarımıza bakarak intibak zammını öğrenmek isteyen emeklilerin, prim günü, derece, kademe ve göstergesini bilmesi gerekiyor. 

Eğer bunları bilmiyorsanız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çağrı merkezi 'ALO 170'i arayabilir ya da en yakın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlüğüne gidebilirsiniz. 

Ayrıca gösterge rakamınız düşük kalmışsa, değişmiş demektir. Yeni gösterge rakamınızı da 'ALO 170'ten ya da SGK müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz. 

Kendilerine ait bilgileri öğrenen emekliler, sayfalarımızdaki prim günleri baz alınarak hazırlanmış tablolara bakarak derece, kademe ve göstergesine göre intibak zammını görebilir.  Kaynak: TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com