Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Kasım 2012 Cumartesi

Fazla mesai yapanların dikkatine!

Fazla mesai yapanlar dikkat!

SORU: Bir pazarlama şirketinde çalışmaktayım. Genellikle merkezin dışındaki illere gitmekteyim. Akşam geç saatlerde, 23.00 veya 24.00'te eve gidiyorum. Yorgun olduğum zaman o şehirde kalmak zorunda kalıyorum. Fazla çalışmayı gösterecek bir iş emri bulunmuyor? Ancak yanımda bir pazarlamacı da var. Tanık göstererek fazla mesai alabilir miyim? A.K.

CEVAP: Hukukun genel esaslarına göre, bir iddiada bulunan kişi, bunu ispatla yükümlüdür. Fazla mesai yaptığınızı iddia ediyorsanız, öncelikle bunu delillerle ispatlamanız gerekir. Fazla çalışma yapmanızla ilgili bir iş emri olması gerekmez. Yaptığınız işle ilgili her türlü belgede zamanı gösteren bir ibare varsa (örneğin aracın takografı, kestiğiniz irsaliye veya fatura vb.) bunlar da delil olarak kabul edilir. Tanık ifadesi, belge kadar olmasa da ispat için geçerlidir. 

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com