Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Kasım 2012 Pazartesi

İngiltere'de çalışan sigortalılar nelere dikkat etmelidirler?

Birleşik Krallık’da çalışan sigortalılar öncelikle nelere dikkat etmelidirler?

Birleşik Krallık’da çalışmalarınızla ilgili olarak verilen SİGORTA KARTI, ÇALIŞMA BELGESİ ve DİĞER TÜM BELGELERİ saklayınız.
·   Sosyal Güvenlik Konusunda sorununuz olduğunda veya bilgi almak istediğinizde;
*Birleşik Krallık’da bağlı olduğunuz Sosyal Sigorta Kurumuna,
*Bu broşürün arkasında adresi yazılı olan LONDRA BAŞKONSOLUSLUĞU ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK ATAŞELİĞİNE, veya
*ANKARA’da  Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü  Yurtdışı Borçlanma ve Tahsis İşlemleri Daire Başkanlığı’na başvurunuz.(Mithatpaşa Cad.No:7 Sıhhıye-ANKARA)

ÖNEMLİ UYARI :
Yazılı başvurularda istek veya sorununuzu açıkça yazıp, varsa Türkiye ve Birleşik Krallık sigorta sicil numaranız mutlaka belirtilerek, tüm belgeler dilekçeye eklenmelidir. Bu belgeler, işlemlerde çabukluk ve kolaylık sağlayacaktır.

Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com