Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Kasım 2012 Pazartesi

Hem Türkiye'de hem de Birleşik Krallık'da geçen sigortalılık süreleri yeterli ise ayrı ayrı tam aylık bağlanabilir mi?

Türkiye’de ve Birleşik Krallık’da geçen sigortalılık süreleri yeterli ise, ayrı ayrı tam aylık bağlanabilir mi?

Sadece yaşlılık ve dul aylıklarında, sigortalı veya dul eş her iki ülkede geçen prim ödeme süreleri birleştirilerek toplam süre üzerinden, aylık bağlanacak taraf mevzuatına göre geçen süre oranında aylık bağlanmasını tercih edebileceği gibi, hizmet birleştirilmesi yapılmadan her ülkenin kendi mevzuatını uygulayıp ayrı aylık bağlanmasını tercih etme hakları mevcuttur.

Malullük ve yetim aylıklarında hizmet birleştirilmesi yapılmadan, her ülkenin kendi mevzuatına göre aylık bağlaması mümkün değildir.

Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com