Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Eylül 2012 Pazar

Emekli maaşımın yüksek olması için ne yapmalıyım?

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM?

06.06.1955 doğumlu bayanım. İlk işe giriş tarihim 1994. Primlerim asgari ücretten ödeniyor. Emekli maaşımın düşmemesi, yüksek olması için ne yapmalıyım? Ne zaman emekli olabilirim? Teşekkür ederim.

Rumuz: Gemlik

CEVAP: 06.06.1994 tarihli Bağ-Kur girişiniz, Sigortanız için de başlangıç sayılıyor. 4/a ve 4/b kapsamında ödenmiş toplam 2.315 gününüz var. 15 yıl, 50 yaş ve 3.600 günle Sigorta’dan yaştan emekli olabilirsiniz. Bunun için 3 yıl 7 ay daha prim ödeyeceksiniz. Emekli maaşınızın düşmemesi ve yüksek olması için, primlerinizin 2.821 TL’nin üzerinde ödenmesi gerekir.

Lütfi Köksal - TÜRKİYE

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com