Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

10 Temmuz 2012 Salı

İşveren yol parası vermek zorunda mı?

İşveren yol ücreti vermek zorunda mı?


Bir inşaat firmasında 17 aydır çalışıyorum. 24.11.2010 girişim var ve brüt ücretim 1.536 TL. Ücretli izin falan yok, toplam tazminatım ne kadardır? Yol, yıllık ücret falan alabilir miyim? A.A.



İş Kanunu'nda sayılan sebepler dışında haklı bir neden olmaksızın iş sözleşmenizi sona erdirirseniz tazminata hak kazanamazsınız. Tazminat almayı gerektirecek bir sebeple iş sözleşmenizi feshederseniz tazminat alabilirsiniz. Tazminat miktarınız da çalıştığınız her yıl için bir aylık brüt ücretiniz tutarında olur. Tazminatınız yaklaşık 1.5 aylık ücretiniz tutarında olur. İş Kanunu'na göre işveren sözleşmenizde bir hüküm yoksa yol ücreti vermek zorunda değil. İş sözleşmenizin sona ermesi durumunda 14 günlük ücretiniz tutarında yıllık izin parası alırsınız.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com