Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Şubat 2013 Perşembe

Askerliği borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim?

Askerliği borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim?

19.08.1965 doğumluyum ve 85-86 yıllarında askerlik yaptım. 03.03.1992 Bağ-Kur girişim var. Bu tarihten beri de Bağ-Kur ödemekteyim. Sadece Bağ-Kur prim ödemem var. Askerliği borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim? 

Hüsnü Akbaş


275 gün askerlik borçlanması yaparsanız, emeklilik yaşınız 53’den 52’ye iner. 52 yaşınızı doldurana kadar 25 tam yıl  (9000 gün) prim ödemenizi de tamamlamış olursunuz. 52 yaşınızı dolduracağınız 19.08.2017 tarihinde emekliliğe hak kazanırsınız.

Sezgin ÖZCAN - SÖZCÜ

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com