Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2012 Pazar

Primleri asgari ücretten yatmış bir kişi emekli olursa şu an yaklaşık ne kadar emekli maaşı alır?

Maaşınız değişmez

Soru: Sadettin Bey, SSK primleri asgari ücretten yatmış bir kişi emekli olursa şu an yaklaşık ne kadar emekli maaşı alır? Ayrıca aynı kişi kısmi yaşlılık aylığı alırsa, yani yaştan emekli olursa aylığın tutarı ne kadar olur? Umut Ö.


Cevap: Değerli okurum, bugün için asgari ücretten emekli olan kişiye yaklaşık 730 lira emekli aylığı bağlanır. Bu kişi kısmi emeklilikle emekli olsa yine aynı rakamı alır. 2000 yılından önce sigortalı olanlar eğer sürekli asgari ücret üzerinden prim ödemişlerse, kısmi aylıklarıyla tam aylıkları değişmez.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com