Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2012 Pazar

Askerliğimi SSK başlangıcından önce yaptım askerliğimi ödersem ne zaman emekli olabilirim?

430 gün askerlik borçlanmasıyla 10 Nisan 2013 de emekli olabilirsiniz

Soru: 10 Nisan 1963 doğumluyum. SSK başlangıç tarihim 20 Şubat 1986 olup SSK ya 4403 gün prim ödedim. Bağ-Kur başlangıç tarihim 4 Ekim 2000 dir. Bağ-Kura da 11 yıl 6 ay 27 gün prim ödemem bulunuyor. Bağ-Kurum halen devam ediyor. Askerliğimi SSK başlangıcından önce yaptım. Askerliğimi ödersem, ne zaman emekli olabilirim? (askerlik 550 gün)askerliğin ne kadarını ödemem gerekir.
Muzaffer ÇETİN

Cevap: Askerlik sürenizin 430 günü borçlanmanız halinde, Bağ-Kurda emekli olmak için, 25 tam yıl prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Borçlanmayla prim ödeme şartını sağlamış olacağınızdan, Bağ-Kurunuzu kapatıp bundan sonra prim ödemeseniz dahi, 50 yaşınızı dolduracağınız 10 Nisan 2013 tarihinde emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com