Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasadaki Geçici süreli görevlendirme hk.

GEÇICI SÜRELI GÖREVLENDIRME

Memurlar, geçici görevlendirme yapmak isteyen kurumun talebi ve çalistiklari kurumun izni ile diger kamu kurum ve kuruluslarinda geçici süreli olarak görevlendirilebilecek. Geçici süreli görevlendirme yilda 6 ayi geçemeyecek. Memurlar, kamu yarari ve hizmet gerekleri sebebiyle ihtiyaç duyulmasi halinde kurumlarinca Devlet Personel Baskanliginin uygun görüsü alinarak diger kamu kurum ve kuruluslarinda 6 aya kadar geçici süreli olarak görevlendirilebilecek.


Sendika üyesi kamu görevlilerine 3 ayda bir 45 TL toplu görüsme primi ödenecek. Sözlesmeli personel, Anayasa'da ve özel kanunlarda belirtilen hükümler uyarinca, sendikalar ve üst kuruluslar kurabilecek ve bunlara üye olabilecek. Sözlesmeli personelin grev karari vermesi, bu yolda propaganda yapmasi, herhangi bir greve veya grev tesebbüsüne katilmasi, grevi desteklemesi ya da tesvik etmesi yasak olacak. Özürlülerin devlet memurluguna alinma sinavlari merkezi olarak yapilacak.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com