Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve erken doğum yapan kadın işçiler hk.

ERKEN DOGUM CEZASI KALKIYOR 
Erken dogum yapan kadin isçi dogumdan önce kullanamadigi izni dogum sonrasinda kullanabilecek. Sekiz haftalik iznin kullanilmayan süresi yine 8 hafta olan dogum sonrasi izine eklenecek. Is sözlesmesi fiilen sona eren isçinin bireysel alacaklarina iliskin sikayetleri Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi bölge müdürlüklerince incelenecek.




Yasayla isyerlerine vergi levhasi asma zorunlulugu kaldiriliyor. Yaza kapsaminda, elektrik motorlu tasit araçlarina digerlerinden farkli sekilde ÖTV uygulanmasinin önü açiliyor.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com