Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve özel sektör işverenine sigorta primi desteği hk.

ILAVE ISTIHDAM TESVIKI GELIYOR 


Yasayla 2015 sonuna kadar ilk defa ise alinacak her sigortali için özel sektör isverenine sigorta primi destegi getiriliyor. Buna göre, 31 Aralik 2015 tarihine kadar ise alinan sigortalinin sigorta primlerinin isverene ait tutari, ise alindiktan sonra belirli sürelerle Issizlik Sigortasi Fonu'ndan karsilanacak.


 Sigortali bu destekten bir kez yararlanabilecek. Bu uygulamadan yararlanacak isverenin SGK'ya prim, para ve gecikme cezasi borcu bulunmamasi gerekiyor. Sigorta prim destegi süresi, BakanlarKurulu'nca 5 yila kadar uzatilabilecek. Kayitdisi çalistirma ve kaçak yabanci çalistirma konusundaki denetimler sikilastirilacak. Yabancilarin çalismalarinda isverenin yükümlülüklerini yerine getirip getirmedigi müfettislerce denetlenecek.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com