Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve idari para cezalarının affedilmesi hk.

120 TL'DEN AZ IDARI PARA CEZASI AFFEDILIYOR 
Yasanin Resmi Gazete'de yayimlandigi tarih itibariyla teblig edilmemis 120 TL'nin altinda kalan idari para cezalarinin tahsilinden vazgeçilecek. Tütün mamulü tüketimiyle ilgili idari para cezalari bu hükmün disinda tutulacak. Tutari 12 TL ve altinda kalan geçis ücretleri de teblig edilmeyecek, teblig edilmis olanlar da tahsil edilmeyecek.
Maliye Bakanligina bagli tahsil dairelerince takip edilen ve süresi 31 Aralik 2004'den önce oldugu halde ödenmemis olan alacaklarin türü, dönemi, asillari ayri ayri dikkate alinmak suretiyle; tutari 100 TL'yi asmayan asli alacaklar ve feri alacaklar ile asli ödenmis feri alacaklardan tutari 100 TL'yi asmayanlar tahsil edilmeyecek. Düzenleme kapsaminda, Gümrük Müstesarligina bagli tahsil dairelerince takip edilmekte olan, vadesi 31 Temmuz 2010 tarihinden önceki alacaklarin 50 TL'yi asmayanlarinin da tahsilinden vazgeçiliyor.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com