Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve kısa çalışma ödeneği hk.

KISA ÇALISMA ÖDENEGI ARTIYOR 

Yasa kapsaminda, kisa çalisma ödeneginin uygulama alani genisletilerek ödenek miktari yeniden düzenleniyor. Buna göre, genel ekonomik, sektörel veya bölgesel kriz nedeniyle haftalik çalisma süresinin geçici olarak azaltilmasi, isyerinin faaliyetinin kismen veya geçici olarak durdurulmasi hallerinde isyerinde 3 ayi asmamak üzere kisa çalisma yapilabilecek.


Kisa çalisma ödenegi Issizlik Sigortasi Fonu'ndan karsilanacak. Ödenek, günlük brüt ücretin yüzde 60'i oraninda olacak. Miktar, asgari ücretin brüt tutarinin yüzde 150'sini geçemeyecek. Bakanlar Kurulu, kisa çalisma ödeneginin süresini 6 aya kadar uzatabilecek.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com