Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2011 Salı

Torba yasa ve kazazedenin sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın tedavisi hk.



KAZAZEDENIN TEDAVISINI SGK YAPACAK 

Trafik kazalari sebebiyle üniversitelere bagli hastaneler, diger resmi ve özel saglik kurum ya da kuruluslarinin sundugu saglik hizmeti bedelleri, kazazedenin sosyal güvencesi olup olmadigina bakilmaksizin SGK tarafindan karsilanacak.


Trafik kazalarina saglik teminati saglayan zorunlu sigortalarda; sigorta sirketlerince yazilan primlerin ve güvence hesabinca tahsil edilen katki paylarinin yüzde 15'ini asmamak üzere, Hazine Müstesarliginca belirlenen tutarin tamami sigorta sirketleri ve güvence hesabi tarafindan SGK'ya aktarilacak. Bu tutar, ilgili sigorta sirketleri için ayri ayri belirlenecek. Aktarimla sigorta sirketlerinin ve güvence hesabinin teminat kapsamindaki yükümlülükleri sona erecek. Bakanlar Kurulu, bu tutari yüzde 50'sine kadar artirmaya ve azaltmaya yetkili olacak. Sigorta sirketleri ve güvence hesabinca ödenecek tutarin süresinde ödenmemesi halinde gecikme cezasi uygulanacak. Belediyelerin kendi bütçelerini kullanarak, düzenli ve güvenli trafik akisini temin etmek için kuracagi elektronik sistemlerinin Emniyet Genel Müdürlügünce trafik ihlallerinin tespiti amaciyla kullanilmasi durumunda, kesilen trafik idari para cezalarinin yüzde 30'u 'sistem kullanimi hizmet bedeli' olarak belediyelere ödenecek.

Kaynak: Resul Kurt

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com